2024 Saç Kesim Trendleri

Yeni yıl çanlarının çalması ile birlikte yenilenmeye hazırlanan, “Bu sene benim senem olacak!” diye tüm motivasyonuyla yeni yılı karşılamayı bekleyenler burada mı? Yeni bir yıl yeni bir sen demek ise aynadaki görünümünde de taptaze bir değişikliğin zamanı gelmiş demektir. Radikal değişikliklerden ufak dokunuşlara uzanan 2024 saç kesim trendlerine hadi birlikte göz atalım.

Heyecanlandıran katlardan romantik bob kesimlere…

Hailey Bob Cut
Wolf Cut
Curtain Bangs
Pixie Cut

2024 ilkbahar/yaz defilelerinde karşımıza çıkan kısa saç kesimi modelleri bizi kesim trendlerine dair oldukça heyecanlandırdı. Mixie cut, wolf cut gibi dikkat çeken, farklı tarzlara sahip kesim modellerinin yanı sıra bob kesimin birden çok varyasyonu da 2024 senesinde sıkça karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Tarzınızla beraber saçlarınıza da asi bir görünüm katmak için katlı kesimlerden, daha dingin ama güçlü bir dönemi karşılıyorsanız tercihinizi bob kesimlerden yana kullanabilirsiniz.

Saç modelini daha uzun süre korumak için ne yapmalı?

Her konuda olduğu gibi kararlarını gerçekten hayata geçirmek istiyorsan düzenli bir istikrar, biraz emek ve tabii ki tüm bunları keyifle yapman şart. Saç kesiminde de aynı şekilde. İlk kestirdiğin gün şahane hissettiren saç kesim modelini korumak için en az 6 haftada bir kuaförünü ziyaret ederek o şahane hissettiren görünümü koruyabilirsin.

Saçlarının ihtiyaçları yönünde bakım sağlayan az sayıda üründen yardım almak, ısı ile şekillendiricilere olabildiğince az başvurmak ve düzenli bakımlarla nem dengesini korumak da saçlarında meydana gelebilecek kırılmaları, koparak dökülmeleri engelleyerek saç modelinin uzun süre korunmasına yardımcı olacaktır.

2024 yılını karşılamaya hazırlanırken yepyeni bir saç kesim modeli ile yepyeni bir sen ortaya çıkarmak istiyorsan linke tıklayarak dilediğin şubemizden randevunu hemen oluşturabilirsin. Saç kesim modelini korumak için ihtiyacın olacak tüm ürünlere en avantajlı fiyatlarla sahip olmak içinse shop.kaizentr.com adresini ziyaret et!

Kaizen Hairdressing ailesi olarak şimdiden sağlık, huzur, mutluluk dolu bir yıl geçirmeni dileriz!

İletişime Geç
Merhabalar,

Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?